Joululaskuri


keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto

Tämä viikko on töissä melkoista rumbaa. Joka päivä jaetaan joulukasseja ja kaikki diakonit juoksevat viemässä kasseja ja lahjoja, kuka minnekin.

Olemme saaneet lahjoituksia monilta eri tahoilta ja suuri kiitos kaikille vähävaraisia ylöjärveläisiä suoraan tai välillisesti avustaneita.

Viime viikolla saimme ruoka-avustuksia joulukasseina jaettavaksi. Maanantaina tuli vaatteita yksityishenkilöltä. Maanantaina saimme myös MLL:n kautta hoidetun Joulupuukeräyksen "tuoton". Valtavan määrän lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille jaettavaksi. Saimme myös aivan upeita uusia heinoja leluja paketoituna yksityisiltä ihmisiltä. Yhtenä päivänä tullessani töihin, oli työhuoneeni pöytä täynnä hienosti pakattuja lahjoja. Jossa jokaisessa oli päällä lappu, jossa oli kuva lahjan sisällöstä. Liikutuin siitä, että niin monet ihmiset ovat halunneet auttaa. Oli aivan mykistävää seistä lahjavuoren keskellä!

Samaan aikaan netistä voi lukea äitien keskustelupalstalta pohdintaa siitä, että riittääkö jouluna 10 - 15 lahjaa/ lapsi. Sitten seisoskelen lahjavuoren keskellä ihmetellen. Tässä saattaa olla jonkun perheen lapsen ainoa lahja! Ihmettelen: onko joulun tarkoitus antaa lahjoja vai välittää ilosanomaa Joulun Lapsesta, joka oli täysi ihminen ja täysi jumala! Siinä se on joulun tarkoitus!

Kiitos vielä kerran Sinulle, joka olet tavalla tai toisella ollut järjestämässä joulua sinne, missä Sinun Apuasi on tarvittu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti